Villa Haugen i Steigen er det naturlige valget for gjester som ønsker å finne en indre ro gjennom å koble av med god mat i vakre og historiske omgivelser.

“Å falle på plass i seg selv fordi noen passer på at du har alt du trenger for å finne roen.”

Næringshageprogrammet + Steigen

Ytterst i havgapet på Grøtøy i Steigen, finner du det idylliske boutiqehotellet Villa Haugen. Her kan du ligge i hengekøya og myse mot fjellrekka i Lofoten og Vesterålen, og bare være. 
 
De syv hotellrommene har sin unike stil, med navn fra lokale steder som Grøtøy, Steigen, Vestfjorden. Felles for dem alle er høy standard og nær kontakt til omgivelser som gir kropp og sjel overskudd å ta med seg hjem. 
 
På Villa Haugen utnyttes råvarer som naturen, sesongene og omgivelsene har å by på – slik at gjestene skal få en helt unik matopplevelse med fantastiske lokale smaker. Årstidene endrer seg raskt i Steigen og til tider kan været være ganske dramatisk og utfordrende. Middagsgjester serveres en smaksmeny ved spisestuens langbord, hvor gjestene sitter tett på naturen og har utsikt over storhavet. Da går praten lett og skuldrene senkes. 
Ved spesielle anledninger kan det serveres lunsj og middag i lysthuset eller i naustet – da får man virkelig været og naturen tett på. Ved naustet finner du også badestamp og badstue, med en trapp ned til et forfriskende bad i Vestfjorden. En badestamp med Steigens fineste utsikt! 

Egga Utvikling har via næringshageprogrammet jobbet samme med Villa Haugen for å videreutvikle deres strategi. Unni og John Magne tok kontakt og fortalte at de ønsket hjelp til å tenke litt nytt om veien videre. Karoline og Inger dro på besøk til det unike stedet og gjennomførte en workshop hvor vi sammen lagde en SWOT-analyse, vi så på hvordan situasjonen er i dag mtp både produkt, pris, marked, ansatte, målgruppe mm. Med et videre tett samarbeid lagde vi en strategiplan. Vi bisto også i rådgivning for å komme i kontakt med fotografer og nettsideutviklere.  

John Magne Birkeland, Villa Haugen Boutique Hotell 

“Vi synes prosessen var strukturert og godt gjennomarbeidet. Uten «nye øyne» utenfra - er vi ikke sikre på om vi ville ha fått til dette alene. Det å være en målbedrift hjalp i hvert fall oss til å tenke gjennom det vi hadde gjort mht strategi og mål - og ikke minst hva og hvordan veien videre skulle være. Vi er veldig fornøyde med måten dere «guidet» oss gjennom dette arbeidet.”

Tjenester:

Målbedrift i næringshageprogrammet

Strategiprosess

Rådgiving

Finansiering:

SIVAs næringshageprogram

Utfordring: 
Strategi for veien videre 

Kunde: 
Villa Haugen 

Prosjektlederteam: 

Karoline Hol Blomstrand og Inger Voie 

 

Forrige
Forrige

Skreikonferansen