Nyheter

Hva skjer i Egga Utvikling? Her legger vi ut ledige jobber, kurs mm.

Bli med på etablererkurs i Vesterålen!

Høsten 2019 arrangerte Egga Utvikling etablererkurs i Vesterålen, med god støtte fra Innovasjon Norge og kommunene i regionen. Gjennom etablererkurset har mer enn 150 deltakere siden 2011 fått hjelp til å utvikle sin forretningside. Mange av disse har i ettertid etablert egne bedrifter og bidratt til å skape viktige arbeidsplasser for regionen. 

Bli med på etablererkurs i Vesterålen!
Ledig stilling på Myrekontoret

Vil du være med å utvikle næringslivet i Lofoten og Vesterålen? Vi søker etter 1-2 PROSJEKTLEDERE til Myrekontoret. Søknadsfrist: 29.11.2019

Ansatte i Egga Utvikling har alle sitt spesialfelt som dekker behov næringslivet har. Sammen er vi et lag som drives av å skape gode resultater for våre prosjekter og kunder. Vi kobler forskning, næringsliv og finansiering sammen, slik at idéene til våre kunder kan bli det neste som skaper vekst og innovasjon i regionene våre. Vi er 18 ansatte fordelt på kontorer på Myre, Sortland, 
Stokmarknes, Andenes og Leknes.

 

Ledig stilling på Myrekontoret
Fra Innovasjon Norge til Egga Utvikling

Egga fortsetter å kapre flere kloke hoder fra nord. 
Egga Utvikling har i løpet av snart tjue år, gått fra å være tre selskaper, Fiskeriparken, Hadsel Vekst og Fabrikken Næringshage, til å bli et stort fagmiljø med tjue ansatte og fem kontorer. Nå har de styrket laget ytterligere med en klyngeleder, en prosjektleder og en rådgiver. Et av de siste skuddene på stammen er Maiken Johnsen. Hun har jobbet 11 år i Innovasjon Norge med ansvar for gründer- og entreprenørskapsarbeidet i Nordland. 

Fra Innovasjon Norge til Egga Utvikling
Nyttige lenker i forbindelse med Covid 19

Vi har samlet linker til nettsider som kan være nyttige i forbindelse med Covid 19. Spørsmål til innholdet i de ulike linkene rettes direkte til organisasjonene.

 

 

Nyttige lenker i forbindelse med Covid 19
Kompetanseløft

Visit Vesterålen i samarbeid med Egga Utvikling har de siste ukene jobbet på spreng for å imøtekomme bedriftenes behov. Visit Vesterålen ser at det er et enormt behov for tiltak, spesielt opp mot reiselivssektoren. Som et bidrag i dette har Visit Vesterålen initiert et kompetanseløft for medlemsbedriftene i Vesterålen, sammen med Egga Utvikling AS. Dette kompetanseprogrammet skal bidra til at reiselivsnæringen i Vesterålen kommet styrket ut, kompetanse- og kvalitetsmessig.

 

 

Kompetanseløft