Matias Hana til Egga Utvikling

Pressefoto: Norges sjømatråd

Matias Hana kommer fra stillingen som konstituert plan- og næringssjef i Moskenes kommune, der han blant annet har jobbet med utvikling og næringssaker. Tidligere har han også jobbet flere år i Norges sjømatråd ved Tromsø-kontoret. Der ledet han flere prosjekter og markedsførte sjømat både i det norske og det internasjonale markedet. Nå har han takket ja til stillingen som prosjektleder i Egga Utvikling.

Jeg er utrolig takknemlig for tilliten jeg har fått i Moskenes kommune. Det har vært både spennende og utfordrende på mange vis. Men når akkurat denne jobbmuligheten åpnet seg, kunne jeg ikke si nei, sier Hana. - Egga Utvikling har bevist gjennom hele rekrutteringsprosessen at de virkelig mener slagordet sitt: “Vi motiveres av at andre lykkes”. Det er et stort, unikt fagmiljø som har blitt bygget opp i Lofoten og Vesterålen, og jeg gleder meg til å komme i gang, bli kjent med og jobbe enda tettere på det mangfoldige næringslivet i regionen.

Daglig leder av Egga Utvikling er veldig glad for å få Hana inn på laget:

Vi fikk 40 svært kvalifiserte søkere til vår utlysning til Leknes-kontoret. Matias skilte seg likevel tidlig ut, og gjennom prosessen vokste han til å bli vårt soleklare førstevalg. Matias brenner for å utvikle næringslivet i Lofoten, og har kompetanse og erfaring som vil løfte både Egga og regionen ytterligere. Vi er veldig stolte av å få signere han på laget vårt, sier daglig leder Marthe Hov Jacobsen.

Egga Utvikling AS er et non-profit utviklingsselskap med 23 ansatte, som jobber med prosess- og prosjektledelse, forretningsutvikling og som koblingsaktør mellom ideer, finansiering og samarbeid for å bidra til utvikling, innovasjon og bolyst. Egga administrerer SIVAs næringshageprogram for Lofoten og Vesterålen, har prosjektledelsen for Look North Trainee, arrangerer etablererkurs, konferanser og møteplasser for næringslivet, og jobber med klynger, nettverk og bedrifter i alle størrelser og bransjer.

Matias Hana vil ha sitt faste kontorsted på Eggas Leknes-kontor.

Forrige
Forrige

Kurs i verdiskapende styrearbeid - Lofoten

Neste
Neste

- Aldri vært mer uforutsigbart å planlegge et bedriftsår.